dinsdag 24 mei 2011

Teef auf

Het is tijd om de paarse tas op mijn rug te nemen en aan de wereld te verkondigen dat, sinds hij nog bestaat, ik van kleur houd.Het word nooit meer
mooi weer zei de
gele kabouter
En zei ook dat hij vondt
dat alle bananen geel moesten zijn


Hoe groot is de kans
dat ik sjans
met een man in de trein
We moeten allemaal eens een
cirkeldiagram raadplegen
waarom niet vandaag

5 opmerkingen:

 1. Stam+t, sorry :{P

  De wereld vergaat trouwens alsnog hoor. Nieuwe datum is 21 oktober. "Camping wijt het aan de menslievendheid van God dat de apocalyps later begint, maar dan versneld verloopt. Volgens hem was 21 oktober altijd al het beoogde eindpunt van de ondergang van de wereld." De achternaam van die man is Camping, dus dat verhoogt zijn geloofwaardiheid natuurlijk wel aardig.
  http://www.nu.nl/opmerkelijk/2522467/einde-tijden-21-oktober.html

  Ik acht de kans zo'n 4%, omdat het van veel factoren afhankelijk is. Maar dat is toch al één keer op de 25 keer dat je reist (tenzij je de reistijd ook als factor meetelt (wat eigenlijk wel moet voor de volledigheid); dan heb je bij een langere rit natuurlijk meer kans dan bij een korte).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. +g, zo zie je, ik maak ook wel eens fouten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die extra t had ik er bij vond al aangeplakt, klinkeruitwisseling, in teken van 'culturele ervaring opdoen'. Maar daar zeg je dan weer niks over! ;p

  Jaa en is het niet dan dan wel in 2012.. Haha inderdaad, vooral zijn achternaam maakt het dat ik dit alles wel móet geloven.

  Haha wauw.. maar, bedoel jij bij sjans dan wederzijdse? Of is sjans sowieso geen sjans zonder dat de ander ook sjanst?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, wat slecht. Dan ben ik dus niet eens een volwaardige spellingnazi. Maar ja, dat trek ik wel. Ik ben een soort jedi die wel ziet dat je voordeel kunt halen uit beperkt gebruik van de dark side (of andersom). (Of Kaos/Chaos, maar dat moet wel veel te nerderig voor jou zijn.)

  Sjans lijkt me wel wederzijds. Ik denk dat 't anders slechts flirten is. En als dat dus door beide partijen wordt gedaan, heb je sjans. Want anders zeg je toch ook niet "Ik had sjans met X"? Dat zou dan betekenen dat je flirt met iemand die daar geen zin in heeft of een ander met jou flirt, terwijl je die persoon niet relaxed vindt, maar er wel over gaat opscheppen :P Jahaaa.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja maar nu zei ik 'dat ik sjans met' dus niet 'dat ik sjans héb met' :p maar ik ben aan het mierenneuken.. maar ach, dat schijnt iets algemeens te zijn onderhand, lekker met z'n allen!
  Maar oke, sjans hebben met is wel echt wederzijds :p maar sjansen met, dat doe ik ongeveer elke treinreis. Ik moet toch wat om me niet te vervelen.
  Sjans hebben met...... oke, 4% komt denk ik goed in de buurt.


  Het was een test, maar mag de vork nog steeds met je zijn!

  BeantwoordenVerwijderen