vrijdag 8 april 2011

Spelling

Sowieso
Per se (persé kan ook maar eigenlijk niet)
Nieuws
Interview


Ik weet niet. Ik weet wel dat ik slecht ben in d's en t's, en dat iedereen wel eens een foutje maakt, maar ik weet niet. Soms denk ik, je bent al van de fucking basisschool af debiel; het is SOWIESO MET 2 S'EN.

oke nu stop ik hoi

3 opmerkingen:

 1. zo ie zo (Er zijn HBO'ers die het zo schrijven. Argh!)

  Ik maak ook nog fouten zat, maar weet dat ook en zoek het dan op, zodat niemand mee hoeft te genieten. Bijvoorbeeld als ik fauteuil moet typen (hoewel het nu in één keer goed ging). Puntjes en accenten vind ik ook wel lastig.

  Op HBO werkte ik meestal samen met iemand die dyslectisch is, een Chinees wiens Nederlands niet bepaald optimaal is (veel die/dat fouten) en ten slotte nog gewoon iemand van die van MBO kwam, van wie het beste vak iig niet Nederlands was. De eindredactie lag dus altijd bij mij en ik ben blij dat ik daar vanaf ben. (Verder zijn het overigens drie vet relaxte gasten :P)

  Hoi! (Ik heb dat een hele vakantie in Friesland lang gezegd, omdat ik het zo raar en grappig vond om "hoi" te zeggen als je "doei" bedoelt :P)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij was een hele vakantie in Friesland? lucky :p .. ja ik vind het niet gek, maar ik ben het dan ook gewend :p

  Ja zo ie zo is echt wel de ergste.. ik ben opzich niet heel erg van het: JE DOET HET FOUUUUTTTTTTTT FUUUUUUUU (zoals bepaalde andere grammarnazi's ;-)) maar op een gegeven moment denk ik inderdaad; zoek het gewoon even op als je het niet zeker weet..
  Google is ook mijn ultieme spellingscheck ja..

  Lijkt me wel shitty idd, maar hee, je leert er wel van! (?) :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hele vakantie van twee weken lang :P Heul lang geleden. Toen we een huisje in Oldeouwer hadden. Klinkt ook echt als een heel leuk vakantieplaatsje :P Hoewel Grou dan nog erger is.

  BeantwoordenVerwijderen