maandag 4 april 2011

Gemeen

Wij hebben veel meer in gemeen
dan jij denkt
zei ik
Ik wilde ook dood
Soms heb ik de laatste tijd minder zin in kort, dan heb ik zin om een verhaal te schrijven. Of nouja. Niet een verhaal. Meer echt een dagboeksoortachtig. Maar dat komt omdat ik Dexter volg nu. Het gaat over een seriemoordenaar. Ik word wat ik kijk/lees -ipv wat ik eet. Vooral dingen over psychisch gestoorde mensen slaan in als een bom. Ik dacht wel eens dat ik vast een soapsyndroom of soapstoornis had. Dat je je leven meer ziet als gtst, of Lost, of misschien Jersey Shore. Dat je overal drama van maakt waar drama van te maken valt.

Ik denk het nog steeds wel eens. Gelukkig heb ik niet de neiging mensen te vermoorden.

2 opmerkingen:

 1. Oh, Dexter is echt gaaf! Ik ben niet zo'n (live-action) seriekijker eigenlijk, maar Dexter is echt heel goed. Ik heb afgelopen zomer seizoen één t/m vier gekeken (soms een seizoen in twee dagen :P) en daarna het vijfde seizoen gevolgd. Ik kan niet wachten op seizoen zes :D Waar ben jij nu?

  Ik zie mijn leven trouwens totaal niet als Dexter. Het is heel duidelijk Life of Ryan voor mij (hoewel soms een beetje The Hills).

  Maar zonder dollen, als ik een paar afleveringen Dexter achter elkaar heb gezien, dan beïnvloed me dat wel :P En dan loop ik ook als een zeemonster over straat ("Today, I'm just a sea monster.").

  Oh en ik ben wel voorstander van "verhalen". Zie deze reactie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahah ja! (over today I'm just a seamonster)het beinvloed gewoon een beetje het denken en het naar dingen/mensen om te heen kijken..

  Ik heb vorige week (idd in 2 dagen) seizoen 1 gekeken, nu ben ik bijna halverwege seizoen 2. Heeeeerlijk om nog gewoon 4 seizoenen van een goede serie voor me te hebben liggen!

  Life of Ryan... ken ik eigenlijk niet. Oh dat is die skater. Dan was het vast een grapje? :p

  BeantwoordenVerwijderen